Archief >> Juni 2008

18 jun
2008

Gebruikers content toevoegen in Joomla!

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla 1.5ExtensiesComponent

Content Submit Als Joomla! webmaster kom je regelmatig een situatie tegen waarbij je de mogelijkheid wilt hebben dat gebruikers content kunnen toevoegen. Standaard is deze functie in Joomla! aanwezig. Het nadeel van deze functie is dat je geen categorie of sectie kunt selecteren, bijvoorbeeld alleen nieuws toevoegen in de categorie 'gebruikers nieuws'.

Voor Joomla! 1.0 waren er een aantal extensies welke er

12 jun
2008

Joom!Fish 2.0 Beta 2 vrijgegeven

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla 1.5ExtensiesComponent

Joom!Fish De ontwikkelaars van Joom!Fish hebben een publieke Joom!Fish 1.0 Beta 2 vrijgegeven . Joom!Fish maakt het mogelijk een site in meerdere talen aan te bieden. Deze nieuwe beta is weer een stap richting de stable versie. Een van de opmerkelijkste vernieuwingen is dat er een nieuwe plugin aanwezig is welke het wisselen van de taal afhandeld. In deze plugin is het mogelijk om SEF subdomeinen in te

11 jun
2008

Eerste Belgische Joomla! seminar

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla Cursus

Eduvision Al enkele malen heeft Eduvision een drukbezochte Joomla! seminar in Nederland georganiseerd. Na het succes van deze seminars zal er op donderdag 4 september 2008 de eerste Belgische Joomla! seminar worden gehouden.

De Joomla! seminars zijn geschikt voor de beginnende en oriënterende Joomla! gebruiker. Tijdens de seminar maak je kennis met Joomla! en ontdek je de verschillende mogelijkheden van

10 jun
2008

ccNewsletter nieuwsbrief component

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla 1.5Extensies

cc Logo Extensie nieuws van eigen bodem. Chill Creations heeft een eenvoudig Joomla 1.5 native nieuwsbrief component geschreven wat gebaseerd is op spsNewsletter.

ccNewsletter kan gebruikers van zowel Joomla als van VirtueMart synchroniseren en heeft de mogelijkheid auto-responders in te stellen bij aan- en afmelding op een nieuwsbrief. ccNewsletter is geschikt voor een enkele mailinglijst en layout.

04 jun
2008

500 Nederlandstalige Joomla! sites

Geplaatst door Sander Potjer in: MijnJoomlaSite.nl

500 sites Waar ik twee weken geleden nog afsloot met 'Op naar de 500!' had ik niet verwacht dat dit aantal nu al bereikt zou zijn. In nog geen twee weken tijd zijn er 100 nieuwe Nederlandstalige sites toegevoegd op MijnJoomlaSite. 'LEGO website wereldstenen.nl' gemaakt door Simpel heeft ditmaal de eer de 500ste website te zijn.

Dank aan ieder die een site heeft toegevoegd, beoordeelt of het gebruik

MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap | Contact
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign