Archief >> Maart 2008

31 mrt
2008

Module posities in template

Geplaatst door Sander Potjer in: TipsJoomla 1.5Joomla 1.0

 Regelmatig kom ik vragen tegen op de verschillende Joomla forums over de module posities in een template. ‘Welke posities heb ik in mijn template?’, ‘Kan ik iets aan de rechterzijde plaatsen?’, ‘In welke positie staat deze module?’, etc...
Wat een handige truc is om de posities te bekijken van je huidige active template is door achter je website adres ‘index.php?tp=1’ te plaatsen, bijvoorbeeld

26 mrt
2008

Moorua.org, nieuwe Joomla! community?

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla in Nederland

moorua.jpgKomt er in Nederland naast DutchJoomla een nieuwe Joomla! community aan? Op de website van Guido Jansen is te lezen dat 'in 2008 de Nederlandse Joomla Community Moorua.org onderdeel geworden van een stichting (Stichting POST)'. Deze stichting POST is een nieuwe stichting welke goede open source initiatieven gaat ontplooien, waarbij de nadruk op Joomla! ligt.

Een van de eerste

25 mrt
2008

in de SPOTS: Ontdek Tsjechiƫ

Geplaatst door Sander Potjer in: in de SPOTS

 Deze keer staat de website Ontdek Tsjechië 'in de SPOTS' op MijnJoomlaSite. Op de website is informatie te vinden over het pension Nas Dum in Tsjechië en over het land zelf.

Op de site wordt gebruik gemaakt van een aangepast template van RocketTheme, welke duidelijk gestructureerd is en constant over de verschillende pagina's verschijnt waardoor dit een rustig en duidelijk beeld geeft.

24 mrt
2008

Joomla Extensions Directory aangepast

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla.orgExtensies

 We hebben er even op moeten wachten, maar het is zover. De Joomla Extensions Directory (JED) is bijgewerkt. Vanaf nu is het mogelijk om in een keer te zien of een extensie voor Joomla! 1.5, Joomla! 1.0 of voor beide geschikt is zonder eerst door te klikken.

Nog niet bij alle extensies is dit zichtbaar. Alle eigenaren zijn aangeschreven om een aantal gegevens, zoals de Joomla!

20 mrt
2008

300 Nederlandstalige Joomla! sites

Geplaatst door Sander Potjer in: MijnJoomlaSite.nl

 Vandaag is de 300ste Nederlandstalige Joomla! site toegevoegd op MijnJoomlaSite.nl, en dat moet gevierd worden! Zoals jullie kunnen zien is MijnJoomlaSite.nl vernieuwd, een volledig nieuwe lay-out. Maar naast een nieuwe lay-out zijn er ook een aantal andere verbeteringen doorgevoerd. Een aantal daarvan zal ik opnoemen:

  • mogelijkheid tot het zelf aanpassen en verwijderen van screenshots

MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap | Contact
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign