21 mrt
2010

Joomla!dagen 2010

Geplaatst door Sander Potjer in: Joomla in Nederland

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april vinden de vijfde Nederlandse Joomla!dagen plaats. Honderden hobbyisten, open source experts, zakelijke gebruikers en hobbyisten komen naar Utrecht om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het thema van deze editie is Joomla! buitengewoon, uitgewerkt in Schoonheid (buiten de gewone templates om), Uitbreidbaarheid (boven de standaard) en de Kracht in het gebruik van Joomla! (buitengewoon ten opzichte van de buitenwereld).

 De Joomla!dagen zijn een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla! netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl

 

Speciale community kortingsactie!

Kortingsactie joomlacommunity.euDoor JoomlaCommunity.eu en de Joomla!dagen organisatie is er voor de Joomladagen een speciale kortingsactie opgezet voor de actieve leden van Joomla community.
 
Als waardering voor de participatie in de Nederlandse Joomla community krijgen alle JoomlaCommunity.eu leden met meer dan 10 nuttige berichten op het forum een korting van 15% op het toegangsbewijs voor de Joomla!dagen.
 
Maar de 15% korting is nog niet alles! De korting kan oplopen tot 15% + 15 euro naarmate er meer deelnemers aan deze actie zijn, volgens het schema op JoomlaCommunity.eu.

Reacties (1)add comment

gold trader zegt:

It's quite hard to find a good site. And I think I am lucky enough to have come here. The posts are doing great and full of good insights. I would be glad to keep on coming back here to check for a new update.gold trader
 
Ik vind deze reactie goed Ik vind deze reactie slecht Ik vind deze reactie niet OK!
19 december 2011 | url
Stemmen: +0

Geef een reactie
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kleiner | groter

busy

MJS-Blog tags

Creative Commons LicenseOp dit blog is een Creative Commons Licentie van toepassing.

MJS-Blog tips

Heb jij tips, nieuws, interessante links, persberichten, etc.. voor deze blog?
Stuur deze naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Snel Zoeken

DutchJoomla! Topsites
 
JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community
Disclaimer | Privacy Statement | Adverteren | Sitemap | Contact
© 2007-2008 MijnJoomlaSite.nl, een initiatief van Sander Potjer Webdesign